
> 60 min
4,5
Základní těsto na pizzu

< 45 min
4,1
Spaghetti carbonara

< 30 min
4,6
Italská cuketová polévka

< 45 min
4,7
Rajská polévka

< 20 min
4,5
Špagety aglio e olio

< 90 min
4,6
Pravá boloňská omáčka

< 60 min
4,8
Gnocchi se špenátem

> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)

< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce

< 60 min
4,4
Minestrone

< 30 min
4,7
Špenátová polévka

> 120 min
3,8
Italské tiramisu

< 30 min
4,4
Houbové rizoto

< 30 min
4,4
Bruschetta

< 60 min
4,2
Dýňové rizoto

> 60 min
4,2
Carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha

< 15 min
4,1
Cuketová pomazánka

< 90 min
4,3
Jablečný koláč s mascarpone

> 60 min
4,2
Italské ossobuco - základní recept

< 30 min
4,3
Cuketová omáčka na těstoviny

< 25 min
4,1
Těstovinový salát s kuřetem

< 60 min
4,2
Tradiční italské lasagne s červeným vínem

< 10 min
4,0
Těsto na pizzu bez droždí

> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze