< 50 min
4,5
Základní recept na palačinky
< 75 min
4,4
Jablečný koláč
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
< 30 min
4,3
Pepřová omáčka
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
< 20 min
4,7
Bešamel
> 60 min
2,9
Francouzské brambory podle Pohlreicha
< 60 min
4,6
Tarte tatin - obrácený jablečný koláč
< 60 min
4,4
Ratatouille
< 90 min
4,4
Cibulačka
> 60 min
4,3
Cibulovo-sýrový quiche
> 60 min
3,8
Makronky se sektem
< 120 min
4,1
Makronky
> 120 min
4,4
Slaný koláč - lotrinská quiche
> 60 min
4,4
Zapečené smetanové brambory
< 60 min
3,8
Základní vanilkový crème brûlée
> 60 min
4,0
Tartaletky
> 60 min
4,4
Francouzská cibulačka
> 60 min
4,3
Domácí játrová paštika s brusinkami a brandy
< 15 min
4,4
Losos na pánvi
< 90 min
4,0
Luxusní ratatouille
< 50 min
3,0
Zelenina pečená v troubě
< 30 min
4,2
Paštika z kuřecích jater
< 30 min
4,1
Čokoládová pěna - základní recept
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví