
< 50 min
4,5
Základní recept na palačinky

< 75 min
4,4
Jablečný koláč

> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

< 30 min
4,3
Pepřová omáčka

> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

> 60 min
2,8
Francouzské brambory podle Pohlreicha

< 20 min
4,7
Bešamel

< 60 min
4,4
Ratatouille

> 60 min
4,3
Cibulovo-sýrový quiche

< 60 min
4,6
Tarte tatin - obrácený jablečný koláč

< 90 min
4,4
Cibulačka

> 60 min
3,8
Makronky se sektem

< 120 min
4,1
Makronky

> 120 min
4,4
Slaný koláč - lotrinská quiche

> 60 min
4,4
Zapečené smetanové brambory

< 60 min
3,8
Základní vanilkový crème brûlée

> 60 min
4,1
Tartaletky

> 60 min
4,3
Domácí játrová paštika s brusinkami a brandy

< 15 min
4,4
Losos na pánvi

> 60 min
4,4
Francouzská cibulačka

< 90 min
4,0
Luxusní ratatouille

< 50 min
3,4
Zelenina pečená v troubě

< 60 min
4,7
Salát Niçoise

< 30 min
4,1
Čokoládová pěna - základní recept
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze