
< 30 min
4,4
Nudle pad thai

< 30 min
4,2
Lososový tatarák

< 15 min
4,4
Losos na pánvi

< 30 min
4,1
Pečený mořský vlk

< 30 min
4,1
Grilovaný pstruh s máslem a bylinkami

< 45 min
4,6
Salát panzanella

< 75 min
4,6
Chobotnice na grilu

< 50 min
4,2
Kapr na kmíně

< 120 min
4,4
Vitello tonnato

< 20 min
4,2
Tvarohová pomazánka se sardinkami

< 60 min
4,4
Paella s mořskými plody

< 60 min
4,2
Jambalaya

< 20 min
4,2
Cajunská smažená rýže s krevetami

< 20 min
4,5
Pečený pstruh s bylinkami

< 20 min
4,4
Těstovinový salát se zeleninou a tuňákem

< 45 min
4,4
Pstruh na másle

< 20 min
2,2
Noky se špenátem a uzeným lososem

< 30 min
4,2
Smažené kalamáry

< 60 min
3,8
Rybí filé na kmíně s bramborovou kaší

< 25 min
4,1
Gnocchi s tuňákem, cuketou a kapary

< 45 min
3,1
Poke bowl s krevetami

< 30 min
4,2
Pečená ryba s citronem a bylinami

< 45 min
4,3
Filé zapečené s citronem

< 60 min
3,3
Kapr načerno
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze