Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,4 (72x)
18. 7. 2014
Bruschetta
Apetit
Bruschetta
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,4 (72x)

Bruschetta je italský předkrm z plátku opečeného bílého chleba, na kterém je směs z čerstvých rajčat, bazalky a česneku. Chutě i konzistence jsou důmyslně propojené, aby nezasytily, jen lehce navnadily na další chod. Přitom samotný recept je skutečně velmi jednoduchý a podle našeho návodu s ním zazáří i naprostí začátečníci.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 16.83 kcal
  • Bílkoviny 0.17 g
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(72 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007