
< 75 min
4,0
Langoše

> 60 min
4,1
Ukrajinský boršč

> 60 min
4,3
Koložvárska kapusta (Kološvárské zelí)

> 120 min
4,1
Boršč podle Katčiny maminky

< 60 min
4,0
Celerový krém

< 20 min
5,0
Okroška

< 60 min
4,5
Kyjevský kuřecí řízek

< 75 min
4,1
Čokoládový chlebíček s červenou řepou

< 25 min
4,0
Halušky

< 30 min
4,2
Masová soljanka

> 60 min
4,0
Varenyky

< 45 min
4,4
Vegetariánský boršč

> 60 min
3,9
Slovenská zelňačka (kapustnica) se sušenými švestkami a klobásou

> 60 min
4,0
Hovězí Stroganof

> 60 min
4,3
Plněné zelné listy

< 60 min
3,9
Sypaný makový koláč s jablky

> 60 min
4,2
Glazovaná řepa, cibule a pórek

< 60 min
3,3
Rychlý boršč

> 60 min
4,2
Hovězí guláš s červenou řepou

> 60 min
0,0
Moldavské placky s máslovou dýní

< 60 min
4,6
Manty po ukrajinsku

> 60 min
4,9
Maďarský guláš

< 45 min
4,5
Syrniky s jahodovou omáčkou

> 60 min
4,0
Bramborový salát s řepou a kyselým sleděm
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze