Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (1414x)
29. 9. 2015
Základní těsto na pizzu
Apetit
Základní těsto na pizzu
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (1414x)

Upečte si nejlepší pizzu podle našeho receptu sami doma – zjistíte, že příprava je překvapivě jednoduchá. Vše začíná u dokonalého těsta. Aby byla domácí pizza opravdu k nakousnutí, stačí vám recept na základní těsto na pizzu. Zbytek už je jen na vaší fantazii. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 603 kcal
  • Bílkoviny 18.25 g
  • Sacharidy 81.25 g
  • Tuky 19.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(1414 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Lucie Kinclová profile image
Lucie Kinclová
20.01.2023 17:09
Těsto strašně sypké, musela jsem přidat cca 300ml vody. Příště zvolím jiný recept
Lucie Venclíková profile image
Lucie Venclíková
25.09.2021 17:45
Dobrý den chtěla by h se zeptat jak dlouho se má těsto nechat péct?
Martina Kojzarová
04.10.2021 20:31

Dobrý den,
pizza by se po obložení měla péct 10–12 minut při 250 °C :-).

Přejeme krásný den, redakce Apetitu

Julie Hochmanová profile image
Julie Hochmanová
20.11.2020 19:02

Nejlepší těsto na pizzu, které jsem kdy jedla. Příprava je velice snadná, těsto vždy krásně vykyne a krásně se s ním pracuje. Jednoduše vynikající.

Kamil Sznapka profile image
Kamil Sznapka
10.03.2016 12:46

Tak to je ten nejlepsi recept, ktery jsem kdy zkousel. Dle tohoto receptu (pouzivam vysoce bilkovinnou mouku) je pizza neskutecne dobra, s pizzami z obycejnych pizzerii, kde nemaji pec na drevo anebo pouzivaji nekvalitni ingredience, je nesrovnatelna. Ale jako vzdy ,zalezi na kvalite pouzitych surovin, obzvlaste tomatoveho zakladu a dobrych syru a rajcat .
Dekuji za recept ;-)

Lenka Saliova profile image
Lenka Saliova
17.02.2016 13:02

no povedla se velmi ale cena té dlaždice mně trošku překvapila.dělala jsem na předem vyhřátém plechu

Michal Irša profile image
Michal Irša
16.01.2016 14:54

Fantastické-100kč za pizzu z pizzerie?S tímhle těstem určitě už ne.Jako rajčatový základ na těsto jsem použil rajčatové pyré ve kterém jsem rozmíchal italské koření od Vitany a nemělo to chybu!Těsto jsem po rozválení přesunul na pečící papír,naložil na něj dobroty a takto přichystané přesunul na rozpálený plech.

Jana Marchevková profile image
Jana Marchevková
25.01.2015 21:34

Kdy se má přidat sůl?

Jana Kopřivová
29.09.2015 15:11

Sůl přidejte spolu s moukou. Informaci jsme do receptu doplnili. Děkujeme za upozornění.

Šárka Hoferková profile image
Šárka Hoferková
24.11.2014 14:26

Vyborne testo!!! Rozhodne doporucuji ;))

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/4

Duben 2008