Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (169x)
18. 7. 2014
Dýňové rizoto
Apetit
Dýňové rizoto
Apetit


Snadné
< 60 min
4,2 (169x)

Dýňová variace na italské rizoto vás doslova učaruje. Krémové dýňové rizoto s parmazánem, zjemněné lžící mascarpone je jednou z možností, jak během sezóny zakomponovat oranžové tykve do jídelníčku a připravit tak rychlý oběd nebo večeři. Vyzkoušejte náš recept na italské dýňové rizoto a uvidíte, že čas strávený u jeho přípravy za výslednou chuť rozhodně stojí.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 895 kcal
  • Bílkoviny 26 g
  • Sacharidy 111.25 g
  • Tuky 33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(169 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Alena Skaliska profile image
Alena Skaliska
24.01.2021 21:11

jo dýňové rizoto také miluji, dělám velmi podobné tomuhle – dýňové rizoto s opraženými semínky.

Lucie Capkova profile image
Lucie Capkova
18.10.2018 13:38

Musim rict, ze zklamani.Rizoto bylo dost kremove, tezke, a chutove fadni-nejakou dobu predtim.jsem zkousela hraskove rizoto a to bylo o dost lepsi.

Lucie Capkova profile image
Lucie Capkova
18.10.2018 13:34

Musim.rict, ze celkem zklamani. Rizoto bylo dost kremove, tezke a chutove jednotvarne.Doma to.moc uspech nemelo, ale mozna nejsme.na tento typ rizota zvykli.

Petr Šraier profile image
Petr Šraier
19.09.2022 17:02
No ale krémové má správně být, ne sypké...😉
Nikola Zívalová profile image
Nikola Zívalová
15.08.2017 12:00

Skvělý recept, použila jsem máslovou dýni a do receptu jsem zamíchala i část mascarpone, aby chuť byla ještě jemnější. Doporučuji!

  profile image
terchy
06.01.2010 23:15
Rizoto mi moc chutnalo, nebojte se dýně, je to opravdu moc dobrá kombinace.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/11

Listopad 2008