Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (168x)
18. 7. 2014
Dýňové rizoto
Apetit
Dýňové rizoto
Apetit


Snadné
< 60 min
4,2 (168x)

Dýňová variace na italské rizoto vás doslova učaruje. Krémové dýňové rizoto s parmazánem, zjemněné lžící mascarpone je jednou z možností, jak během sezóny zakomponovat oranžové tykve do jídelníčku a připravit tak rychlý oběd nebo večeři. Vyzkoušejte náš recept na italské dýňové rizoto a uvidíte, že čas strávený u jeho přípravy za výslednou chuť rozhodně stojí.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 895 kcal
  • Bílkoviny 26 g
  • Sacharidy 111.25 g
  • Tuky 33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(168 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/11

Listopad 2008