Dýňová variace na italské rizoto vás doslova učaruje. Krémové dýňové rizoto s parmazánem, zjemněné lžící mascarpone je jednou z možností, jak během sezóny zakomponovat oranžové tykve do jídelníčku a připravit tak rychlý oběd nebo večeři. Vyzkoušejte náš recept na italské dýňové rizoto a uvidíte, že čas strávený u jeho přípravy za výslednou chuť rozhodně stojí.
Videorecept
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 895 kcal
- Bílkoviny 26 g
- Sacharidy 111.25 g
- Tuky 33 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/11
Listopad 2008