Pokud máte k dispozici čerstvý špenát, přimlouváme se za to, abyste mu při přípravě špenátové polévky dali přednost. Samozřejmě tento recept bude skvěle fungovat i z mraženého špenátu – z celých nebo sekaných listů. Italové polévku zjemňují mlékem, ale můžete ho nahradit i smetanou na vaření, polévka tak bude ještě krémovější.
Videorecept
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 314.75 kcal
- Bílkoviny 17.25 g
- Sacharidy 20.5 g
- Tuky 17 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/3
Březen 2007