Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,7 (155x)
18. 7. 2014
Špenátová polévka s krutony
Apetit
Špenátová polévka
Apetit


Snadné
< 30 min
4,7 (155x)

Pokud máte k dispozici čerstvý špenát, přimlouváme se za to, abyste mu při přípravě špenátové polévky dali přednost. Samozřejmě tento recept bude skvěle fungovat i z mraženého špenátu – z celých nebo sekaných listů. Italové polévku zjemňují mlékem, ale můžete ho nahradit i smetanou na vaření, polévka tak bude ještě krémovější.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 314.75 kcal
  • Bílkoviny 17.25 g
  • Sacharidy 20.5 g
  • Tuky 17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(155 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007