> 120 min
4,2
Povidla bez míchání
> 60 min
4,6
Švestková povidla pečená v troubě
> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)
< 20 min
4,3
Rybíz à la brusinky
< 60 min
4,4
Jablečné pyré
< 60 min
4,5
Jednoduchá třešňová marmeláda
> 60 min
4,2
Voňavá jablečná povidla
< 60 min
4,6
Meruňkový džem
< 60 min
3,8
Zavařená jablka na štrúdl
< 60 min
4,1
Dýňová vánoční marmeláda
> 60 min
4,3
Zelí kvašené ve sklenici
< 60 min
4,1
Švestkový džem
< 20 min
4,3
Slaninový džem
> 60 min
4,4
Domácí kečup
> 60 min
4,4
Rybízová marmeláda
< 20 min
3,9
Houby ve sladkokyselém nálevu
> 60 min
4,3
Nejlepší švestková povidla
> 60 min
4,6
Broskvový džem
> 60 min
4,1
Voňavá hrušková povidla
< 45 min
4,5
Nakládané papriky
< 45 min
4,8
Pálivá chilli omáčka
< 75 min
3,7
Hruškové čatní
< 90 min
4,5
Angreštový džem
< 45 min
4,2
Nakládané okurky babičky Jiřinky
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví