
> 120 min
4,2
Povidla bez míchání

> 60 min
4,6
Švestková povidla pečená v troubě

> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)

< 20 min
4,3
Rybíz à la brusinky

< 60 min
4,5
Jablečné pyré

< 60 min
4,5
Jednoduchá třešňová marmeláda

< 60 min
4,6
Meruňkový džem

> 60 min
4,2
Voňavá jablečná povidla

< 60 min
3,8
Zavařená jablka na štrúdl

< 60 min
4,1
Švestkový džem

> 60 min
4,3
Zelí kvašené ve sklenici

< 60 min
4,1
Dýňová vánoční marmeláda

> 60 min
4,4
Domácí kečup

< 20 min
4,2
Slaninový džem

> 60 min
4,4
Rybízová marmeláda

< 20 min
3,8
Houby ve sladkokyselém nálevu

> 60 min
4,3
Nejlepší švestková povidla

> 60 min
4,5
Broskvový džem

> 60 min
4,1
Voňavá hrušková povidla

< 45 min
4,5
Nakládané papriky

< 45 min
4,8
Pálivá chilli omáčka

< 90 min
4,5
Angreštový džem

< 75 min
3,7
Hruškové čatní

< 45 min
4,1
Nakládané okurky babičky Jiřinky
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze