Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,7 (427x)
19. 5. 2016
Rajská polévka
Apetit
Rajská polévka
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,7 (427x)

Lahodná a hustá rajčatová či tomatová polévka potěší i jako rychlé hlavní jídlo. Výborně se hodí pro každou sezonu, protože ji připravíte jak z čerstvých, tak z konzervovaných rajčat, případně z protlaku či passaty. V zimě zahřeje a v létě si ji můžete vychutnat i na studeno. Skvělá je i s různými zavářkami: s rýží, kapaním, nudlemi nebo noky. Chutná dětem i dospělým.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 238.25 kcal
  • Bílkoviny 8.25 g
  • Sacharidy 44 g
  • Tuky 2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(427 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Zabka Zabicka profile image
Zabka Zabicka
24.08.2015 19:06

Vyborna!!

Šárka Ondrová
18.08.2015 15:16

Polévka je vynikající a opravdu jednoduchá na přípravu. Má krásnou svěží vůni. Vypusila jsem při podávání zakysanou smetanu a sýrové tousty, místo nich jsem do polévky přidala lžičku pesta a strouhaný parmezán. Lahůdka! :-)

Lamia Tu profile image
Lamia Tu
16.02.2015 14:25

použila jsem 2 plechovky rajčat (400 g), protože mám ráda opravdu husté polévky a ještě přidala trochu cukru a výsledek byl opravdu perfektní!

Lucie Zimova profile image
Lucie Zimova
25.08.2014 18:26

vetsi mnozstvi

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008