Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 25 min
4,1 (216x)
5. 5. 2016
Těstovinový salát s kuřetem
Apetit
Těstovinový salát s kuřetem
Apetit


Velmi snadné
< 25 min
4,1 (216x)

Recept na tuhle zálivku na těstovinový salát si zapamatujte – je totiž famózní! Možná že ingredience v salátu příště obměníte, ale zálivku použijete stejnou. Těstovinový salát s kuřetem je klasika, na kterou vsázíme hlavně v létě, kdy je dostatek čerstvé a chutné zeleniny. Ovšem i během roku si na tento recept vzpomeneme a rádi připravíme. Vyzkoušejte a rychle pochopíte proč.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3859 kcal
  • Bílkoviny 223 g
  • Sacharidy 274 g
  • Tuky 203 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(216 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Salát Caesar s kuřecím masem

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/8

Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách.  Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě. 

Související články

20250821_HK_Jak_připravit_drobenku_foto-2.webp

Drobenka promění i obyčejný koláč v mistrovské dílo! Stačí tři suroviny a pár triků nejen pro začátečníky

Zlatavá, křupavá a voňavá – drobenka patří k nejjednodušším, ale zároveň nejvděčnějším prvkům českého pečení. Stačí tři suroviny a vznikne směs, která promění obyčejný koláč v lahodný dezert s kontrastem chutí i textur. Správně připravená drobenka se nerozteče, ale vytvoří jemnou, sypkou korunku, díky níž každý kousek koláče získá dokonalé zakončení.