Až vyzkoušíte náš recept na domácí rajčatové sugo a ochutnáte ho, pochopíte, proč se Italové bez této rajčatové omáčky neobejdou. Hodit se bude nejen na pizzu, ale i do těstovin.
Videorecept
4 litry
Suroviny
4 litry
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1604 kcal
- Bílkoviny 20.5 g
- Sacharidy 228.75 g
- Tuky 50 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem