Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (286x)
13. 5. 2016
Rajčatová omáčka (sugo)
Apetit
Rajčatová omáčka (sugo)
Apetit


Snadné
> 60 min
4,1 (286x)

Až vyzkoušíte náš recept na domácí rajčatové sugo a ochutnáte ho, pochopíte, proč se Italové bez této rajčatové omáčky neobejdou. Hodit se bude nejen na pizzu, ale i do těstovin.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4 litry
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 litry
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1604 kcal
  • Bílkoviny 20.5 g
  • Sacharidy 228.75 g
  • Tuky 50 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(286 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/8

Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem