Prostá úprava co nejlepších prostých surovin – tak by se dal charakterizovat přístup nekompromisního šéfkuchaře. Ochutnejte carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha v opravdu luxusním pojetí.
Videorecept
Pro 3 osoby
Suroviny
Pro 3 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 588 kcal
- Bílkoviny 9.33 g
- Sacharidy 41.33 g
- Tuky 40 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/1
David Růža vás naučí sušiSilvestr podle redaktorek7 druhů cukroví bez trouby