Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,5 (257x)
18. 7. 2014
Špagety aglio e olio
Apetit
Špagety aglio e olio
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,5 (257x)

V jednoduchosti je síla! Špagety aglio e olio jsou toho jasným důkazem. Stačí pár kvalitních surovin, v samotném základu dokonce jen olivový olej, česnek a parmazán, a báječné lehké jídlo je na světě! 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 675.5 kcal
  • Bílkoviny 17.5 g
  • Sacharidy 58.5 g
  • Tuky 35 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(257 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Kateřina Švejdová
28.07.2016 14:32

Dobrý den,
jsme rádi, že píšete klasičtější. Vámi uváděný postup je pro nás prostě ten základní, ze kterého se dá vycházet. Viz například náš článek:
http://www.apetitonline.cz/recepty/7540-aglio-e-olio.html
Po svých četných návštěvách Itálie to beru podobně jako Italové - každý si do aglio e olio přihodí, co mu chutná. Přidávat trochu rajčat jsem se naučila právě tam, občas tam mí italští přátelé dávají ještě kapary nebo olivy, sardelky, mandle i jiné dobroty. Berou to tak, jako asi my bereme guláš - každý ho dělá jinak. Jsme ale rádi, že vás italské vaření baví stejně jako nás, protože to je nejdůležitější! :-)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008