
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

< 30 min
4,3
Pepřová omáčka

< 90 min
4,6
Pravá boloňská omáčka

> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

< 60 min
4,8
Gnocchi se špenátem

< 20 min
4,7
Bešamel

< 30 min
4,3
Nejlepší sýrová omáčka

> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)

> 120 min
4,6
Klasická hovězí pečeně

< 60 min
4,1
Hlívový guláš

< 20 min
4,3
Rybíz à la brusinky

< 45 min
4,4
Rajčatovo-cizrnové kari

> 60 min
4,6
Svíčková na smetaně

> 120 min
4,2
Křenová omáčka z Lokálu

< 60 min
4,0
Smetanová houbová omáčka z čerstvých hub

> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek

< 30 min
4,2
Švestková omáčka

< 30 min
4,2
Smetanová houbová omáčka

> 60 min
4,0
Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem

< 30 min
4,5
Žampionová omáčka

> 60 min
4,2
Kančí guláš podle staročeského receptu

< 120 min
4,3
Džuveč s vepřovým masem

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

> 120 min
4,4
Janina boloňská omáčka se špagetami
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze