Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,6 (406x)
11. 7. 2017
Italská cuketová polévka
Apetit
Italská cuketová polévka
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,6 (406x)

Italskou cuketovou polévku můžete doplnit ještě listovým salátem a podávat jako lehký oběd nebo večeři. Nás v redakci tahle jednoduchá polévka nadchla a od focení jsme si ji vařili už několikrát! Je rychle hotová, krémová a prostě skvělá!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Porce

8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 158.38 kcal
  • Bílkoviny 6 g
  • Sacharidy 9.75 g
  • Tuky 9.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(406 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Johana Kühnelová
26.08.2019 11:55

Je skvělá. Hned napoprvé jsem ale dělala vše krát 3,5, jelikož jsem potřebovala zpracovat čtyřlilovou cuketu (celá se mi nevešla do hrnce). Smetany jsem na to dala 215 ml, mohlo být i trochu víc, ale dobré je to i tak. My Češi máme tendenci dělat věci tučnější, než ve skutečnosti musí být. Doporučuji i lidem, co cuketu nemají rádi.

Lucie Topičová profile image
Lucie Topičová
25.05.2018 20:59

Je opravdu moc dobrá, smetany může být klidně více (chutná i s rostlinnou alternativou) :-) Neměla jsem petrželku nať, tak jsem použila petržel kořen, nakrájený na kostičky, a vařila společně 8 minut. Jenom bych podotkla, že opékat bazalku na pánvi je škoda, ztratí chuť i vůni, lepší ji přidat ke konci vaření a pak vše pomixovat. Oleje mohlo být trošku méně, ale kvalitním verzím se nebráním. Nedoporučuji však používat kokosový tuk (jedině ten dezodorizovaný), jinak je tam nepříjemně cítit.
Děkuji za inspiraci!

Michaela Sýkorová
26.07.2016 13:12

Výborná polévka!!!

Resul Klara Bilgin
20.07.2016 12:37

Je opravdu skvělá a poměrně rychlá :) A taky jsem dala celý kelímek smetany.

Andrea Guryčová profile image
Andrea Guryčová
14.07.2016 19:37

Výborná polévka! Taky dávám celý kelímek smetany..

Simona Smidová profile image
Simona Smidová
26.05.2016 12:27

Vynikající !

  profile image
hana@krause.cz
29.04.2015 09:35

Je vynikající a chuťově ji výborně doplní i nakrájené, osmahnuté rajče :)

  profile image
narcisk
31.01.2015 17:26

Nejlepší polévka, děláme jí pravidelně s malou úpravou a to že jí rozmixuji úplně do hladka a smetany na kilo cuket dávám celý kelímek. Všem moc doporučuji vyzkoušet. I kamarádky, které nejí cukety si na ní moc pochutnaly.

Miroslav Vlasaty profile image
Miroslav Vlasaty
24.08.2014 00:22

Výborná !!!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/7

10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení