
< 30 min
4,1
Čevabčiči podle Pohlreicha

< 120 min
4,3
Džuveč s vepřovým masem

< 50 min
3,7
Pljeskavica

> 60 min
4,5
Ajvar

> 60 min
4,3
Srbské žebírko

< 45 min
3,5
Čevabčiči

< 20 min
4,0
Bulharský šopský salát

< 60 min
4,5
Rajská polévka s kapáním

< 30 min
4,3
Ravanija

< 20 min
3,6
Salát fatuš

< 45 min
4,4
Mrkvová polévka s fetou a quinoou

< 20 min
4,5
Šopský salát

> 60 min
4,7
Dýňový štrúdl (bulharský tikvenik)

> 60 min
3,5
Pečená letní zelenina s cizrnou

> 60 min
4,5
Lokum neboli Turkish delight

< 45 min
4,8
Polévka à la čorba

< 60 min
4,2
Jehněčí kebab

< 50 min
4,9
Pasulj (srbská fazolová polévka)

< 30 min
4,5
Pljeskavica v chlebu pita

< 30 min
4,6
Turecká káva

< 60 min
4,7
Jogurtová polévka s kroupami a cizrnovými kofty

< 60 min
4,2
Salát z pečených paprik

< 20 min
5,0
Grilovaná panenka v pitě s jogurtovým dipem

< 60 min
4,9
Čevabčiči se zeleninovou rýží
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze