Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (166x)
20. 8. 2014
Houbové rizoto
Apetit
Houbové rizoto
Apetit


Snadné
< 30 min
4,4 (166x)

Voňavá Itálie z českých lesních hub může spočinout i na vašem stole! Vyzkoušejte s námi jednoduché krémové houbové rizoto s úrodou z lesa. Výrazná chuť hub a parmazánu je velmi návyková, možná vám jedna porce nebude stačit. Příprava je vhodná i pro začínající kuchaře.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 586.5 kcal
  • Bílkoviny 30.5 g
  • Sacharidy 66 g
  • Tuky 19.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(166 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Eliška  Kolářová profile image
Eliška Kolářová
21.10.2014 13:30

naprosto dokonalé jídlo, podařilo se mi přesně jako v restauraci, děkuji za recept :)

  profile image
harri
08.09.2014 12:27

1 kg hub? Vážně ... ? To musí být pořádný kotel rizota. Podobný recept je na stránkách Itala v kuchyni, ten má na 320 g rýže jen 60 gramů sušených hub :)

Jana Kopřivová
02.10.2015 16:23

Milá Evo, v použití sušených a čerstvých hub je ale také velký rozdíl. :)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/8

Srpen 2007