Voňavá Itálie z českých lesních hub může spočinout i na vašem stole! Vyzkoušejte s námi jednoduché krémové houbové rizoto s úrodou z lesa. Výrazná chuť hub a parmazánu je velmi návyková, možná vám jedna porce nebude stačit. Příprava je vhodná i pro začínající kuchaře.
Videorecept
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 586.5 kcal
- Bílkoviny 30.5 g
- Sacharidy 66 g
- Tuky 19.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2007/8
Srpen 2007
Komentáře
naprosto dokonalé jídlo, podařilo se mi přesně jako v restauraci, děkuji za recept :)
1 kg hub? Vážně ... ? To musí být pořádný kotel rizota. Podobný recept je na stránkách Itala v kuchyni, ten má na 320 g rýže jen 60 gramů sušených hub :)
Milá Evo, v použití sušených a čerstvých hub je ale také velký rozdíl. :)