Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,6 (527x)
18. 1. 2018
Hovězí po burgundsku
Apetit
Hovězí po burgundsku
Apetit


Snadné
> 120 min
4,6 (527x)

„Hovězí po burgundsku je francouzská klasika všech klasik. Pokud ho ještě někdo z vás neumí, je nejvyšší čas to napravit,“ říká nekompromisně Roman Paulus, michelinský šéfkuchař hotelu Alcron. Hovězí maso se pomalu dusí s kořenovou zeleninou, bylinkami, česnekem, kořením a červeným vínem, až vznikne chuťově silná omáčka a v ústech se rozpadající maso.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5160 kcal
  • Bílkoviny 313 g
  • Sacharidy 245 g
  • Tuky 257 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(527 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/5

Je nám 10 letParty ve velkém styluMakronkový dortPiškotové těstoJogurtové pohlazení

Související články

Zelenina

Odvrácená strana hubnutí: Jaký způsob shazování kil vám může vážně škodit?

Začátkem roku si mnoho lidí dává za cíl shodit nějaká ta kila navíc. V časopisech čteme návody na nejrůznější diety, na sociálních sítích sledujeme pekáče buchet maximálně na břiše. To všechno může ovlivnit naši psychiku, způsobit, že se cítíme méněcenní, tlustí oproti ostatním a chceme zhubnout. Ale co když to chceme tak moc, že nepoznáme, když už naše cesta za hubenějším já není zdravá?