Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
3,0 (12x)
16. 2. 2017
Zelenina pečená v troubě
Apetit
Zelenina pečená v troubě
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
3,0 (12x)

Zelenina pečená v troubě je obdobou ratatouille, slavného francouzského pokrmu, kde se snoubí chuť provensálských bylinek a štědré dávky olivového oleje. Čerstvou sezonní zeleninu stačí nakrájet, rozložit na plech, ochutit a upéct spolu s voňavým bouquet garni. Tahle snadná a chuťové vyladěná pečená zelenina je skvělou přílohou k masu, ale vychutnáte si ji i jako samostatný pokrm.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Bylinky do zeleninových pokrmů

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1309 kcal
  • Bílkoviny 32 g
  • Sacharidy 107 g
  • Tuky 72 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,0/5

Hodnocení receptu

3,0/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Grilovaná zelenina z trouby

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/10

Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.