Skvělá pepřová omáčka k panence, kuřeti nebo hovězímu steaku. Příprava je jednoduchá, neuspěchejte však vaření. Jedině tak dosáhnete kýžené krémové konzistence.
Videorecept
Na 250 ml
Suroviny
Na 250 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 580 kcal
- Bílkoviny 9.5 g
- Sacharidy 23.5 g
- Tuky 49 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2008/9
Září 2008
Komentáře
Vynikajicí, dělal jsem ji k masovým koulím a bylo to blaho
Omáčka je opravdu jednoduchá a vynikajicí! Dávala jsem jí ke krkovičce na minutku a šťouchanými brambory se špenátem. Všichni vylizovali talíře :D
Výborná, jde skvěle ke steaku i k hranolkám! ;-)
Výborná, doporučují k hovězímu steaku!