Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,7 (81x)
31. 5. 2016
Bešamel
Bešamel


Velmi snadné
< 20 min
4,7 (81x)

Bešamelem začíná v kuchyni cesta k mnoha pokrmům. Bešamel tvoří základ pro rozličná suflé a omáčky, které můžete proměňovat podle momentálního stavu vašich zásob. Lasagním dodá bešamel vláčnost, gratinovaným makaronům Mac&cheese dodá krémovost a aroma másla a muškátového oříšku.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1432 kcal
  • Bílkoviny 39 g
  • Sacharidy 194 g
  • Tuky 55 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(81 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/6

Apetit 6/04

Související články

Na takové menu se můžete těšit v restauraci Amano

KVÍZ: Každý může být foodie, láká jarní Restaurant Week i ty, kteří se do restaurace bojí

Vyrazit do krásné restaurace na dokonalé jídlo? Měl by to být zážitek a rozhodně ne stres. Ten však mnozí zažívají, protože se obávají, že nebudou rozumět menu, nikdy neochutnali foie gras a ztrapní se, když něco špatně vysloví. Jarní edice festivalu Restaurant Week chce vyvrátit tyto předsudky a obavy a vytvořit v těch nejlepších restauracích bezpečné místo pro všechny. Pomůže vám mimo jiné abeceda správného foodie, na které si vyzkoušíte, jak jste na tom.