V jádru jednoduchá polévka, vlastně jen cibule a vývar, ale...k dokonalosti ji dotáhnete správným zkaramelizováním cibule, bylinkami, kapkou alkoholu a poctivou sýrovou čepicí! Správně připravená cibulačka vám v pochmurném počasí zvedne náladu.
Videorecept
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 1126 kcal
- Bílkoviny 43 g
- Sacharidy 95.75 g
- Tuky 55 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/10
Říjnové číslo, které vychází 16. 9., je tradičně věnováno především milované české kuchyni. Naučte se uvařit domácí povidla a upéct ořechovou bábovku, kynuté koláče nebo jablečné řezy tak dobře, jako to uměly naše babičky! Nebo rodinu překvapte neotřelým českým menu s tou správnou špetkou nostalgie. Pokud se ovšem chcete blýsknout a vyrazit všem dech, šéfkuchař Radek Hasman vás krok za krokem provede přípravou kachny s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou. Nechybí ani inspirace na rychlé večeře, které stihnete připravit i po návratu z práce. Jejich společným jmenovatelem jsou tentokrát tolik populární brambory. Těšit se můžete i na ochutnávku z naší nové kuchařky Polévka je grunt, která vyjde na konci září. Apetit, napsáno s chutí.