Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (101x)
23. 5. 2016
Zapečené smetanové brambory
Apetit
Zapečené smetanové brambory
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (101x)

Zapečené brambory se smetanou jsou skvělou přílohou. Když do nich přidáte mleté nebo kuřecí maso, rázem máte hlavní chod skoro bez práce. Zapečené brambory skvěle ladí také s cuketou, brokolicí či květákem. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 366.17 kcal
  • Bílkoviny 4.33 g
  • Sacharidy 33.17 g
  • Tuky 23.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(101 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
meggys
18.02.2007 12:51
Brambory jsem dělala přesně podle receptu, ale ještě jsem je trochu posypala česnekovým kořením. Byly dobré, ale možná trochu hodně "tučné" - smetana, máslo ...
  profile image
Zuzka
23.01.2007 15:15
U nás prokládáme vrstvy brambor ještě vrstvami naklepaného prosoleného (možno posypat paprikou či jinými bylinkami) masa, povětšinou zvěřiny, ale myslím, že i kuřecí či vepřové by se hodilo....
  profile image
Johanes
12.04.2008 12:00
Recept byl dobrý,ale na podruhé jsem ho udělal bez oříšku-místo něj jsem přidal rozmarýn.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/4

Duben 2004