Ryba hotová raz dva. Losos patří k nejoblíbenějším rybám v našem jídelníčku. Přípravou na pánvi vykouzlíte za pár minut chutnou a rychlou večeře či lehký oběd. Jako přílohu doporučujeme grilovanou zeleninu, nebo brambory.
Videorecept
4 porce
Suroviny
4 porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 537.5 kcal
- Bílkoviny 33.5 g
- Sacharidy 2 g
- Tuky 42.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/5
Dejte si čerstvý sýrChleba k večeřiVařte z vody!Jak připravit lososa