2006/12
28.06.2014

2006/12
28.06.2014
Obsah vydání
Prosinec 2006

< 30 min
3,0
Cukroví "Brambory"

< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí

> 60 min
0,0
Maliny s vanilkovou omáčkou a bílou čokoládou

< 30 min
4,0
Bramborové šišky

< 75 min
4,5
Švestky ve slanině plněné mandlí

> 60 min
4,6
Kachna s brusinkovou nádivkou

< 30 min
0,0
Pěnové kostky s lentilkami v čokoládě

> 60 min
0,0
Pěnové nočky (quenelles)

> 60 min
3,9
Marokánky s kandovanými třešněmi

> 60 min
5,0
Tuiles (čokoládové lístky)

> 60 min
3,9
Ruská cigárka

< 60 min
4,4
Kakaový koláč s čokoládovou polevou

< 60 min
5,0
Plovoucí ostrovy

< 20 min
5,0
Čokoládová trikolora (pavé)

> 60 min
3,9
Čokoládovo-mandlový cheesecake

< 60 min
5,0
Čokoládový hrneček

< 30 min
4,2
Rozpuštěná a upečená čokoláda

< 45 min
4,0
Koláč Margot

> 60 min
4,0
Tiramisu do skleničky

< 10 min
3,2
Horká čokoláda s vanilkou

< 60 min
3,3
Kapr načerno

> 60 min
2,5
Šťouchané brambory s rozmarýnem

< 30 min
3,9
Vídeňské oříškové dortíčky

< 45 min
4,3
Kokosky s tvarohem

> 60 min
4,5
Švestková omáčka s rumovými perníčky

< 30 min
4,0
Kuličky z bílé čokolády

< 25 min
4,3
Plněné žampiony

< 60 min
4,3
Kuře z jednoho pekáče

> 60 min
3,7
Bleskový houbový guláš

< 60 min
4,4
Smažená klobása

< 60 min
4,6
Slaný koláč s vinnou klobásou

< 60 min
3,8
Krůtí roláda s vinnou klobásou

< 20 min
3,0
Sýr s pršutem a řeřichou

< 60 min
3,6
Rybí polévka

> 60 min
0,0
Terinka z vepřového masa

< 60 min
4,6
Krémová polévka z pečených kaštanů

> 60 min
5,0
Smažený kapr v kefírovém těstíčku s mandlemi

> 60 min
0,0
Šunka nasladko

< 30 min
4,7
Kapusta s lískovými oříšky

> 60 min
0,0
Krůta se švestkovo-kaštanovou nádivkou

> 60 min
4,3
Vanilkové rohlíčky s mandlemi

> 60 min
4,4
Oříškové sušenky

< 60 min
3,3
Černobílá roláda

> 60 min
4,2
Losos v listovém těstě

< 75 min
4,6
Pařížské rohlíčky

< 60 min
4,2
Tatranské řezy s ořechy

< 45 min
4,1
Marocká polévka z cizrny

< 30 min
4,1
Linecké cukroví

< 120 min
4,1
Gratinované brambory Dauphinoise

> 120 min
4,3
Košíčky s karamelovým krémem

> 60 min
4,2