Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Terinka z vepřového masa
Apetit
Terinka z vepřového masa
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Terinku, obdobu domácí paštiky, si klidně připravte i dva dny předem; uchovejte ji v chladu. Můžete ji podávat i bez rosolu.


Nezhasínat obrazovku
na 1 formu
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 formu

Na terinu

Na rosol

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5102 kcal
  • Bílkoviny 265 g
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 418 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Michal Göth, U Kastelána, Brno, z vydání Apetit 2006/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/12

Prosinec 2006