Kachnu nadíváme, protože se nás u stolu schází hodně. Nechte si na její přípravu dost času, pečte ji na malém ohni dlouho a zakrytou. Na závěr můžete kachnu polít trochou piva a odkrytou dopéct – bude krásně křupavá.
6-8
Suroviny
6-8
Na nádivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 792.33 kcal
- Bílkoviny 39.17 g
- Sacharidy 81.17 g
- Tuky 26 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2006/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/12
Prosinec 2006