Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,7 (6x)
8. 11. 2016
Kachna s brusinkovou nádivkou
Apetitonline.cz
Kachna s brusinkovou nádivkou
Apetitonline.cz


Snadné
> 60 min
4,7 (6x)

Kachnu nadíváme, protože se nás u stolu schází hodně. Nechte si na její přípravu dost času, pečte ji na malém ohni dlouho a zakrytou. Na závěr můžete kachnu polít trochou piva a odkrytou dopéct – bude krásně křupavá.


Nezhasínat obrazovku
6-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8

Na nádivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 792.33 kcal
  • Bílkoviny 39.17 g
  • Sacharidy 81.17 g
  • Tuky 26 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2006/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Bronislav Kvasnička profile image
Bronislav Kvasnička
06.12.2008 20:51
Ahoj, kachnu jsem jeste nikdy nevykostoval. V galerii jsem taky nenasel dalsi obrazky, jak na to. Mato k tomu fotky nebo video? Muzu tu kachnu nechat nevykostenou? Diky
  profile image
Alena
05.01.2008 09:47
Recept se nachází v č.12/06, str.65
  profile image
blanka
27.12.2007 15:04
Kachna je opravdu skvělá, jen se po ní zaprášilo.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/12

Prosinec 2006