Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,3 (18x)
24. 5. 2016
Rozpuštěná a upečená čokoláda
Apetit
Rozpuštěná a upečená čokoláda
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,3 (18x)

Hrátky s čokoládou...


Nezhasínat obrazovku
8-10
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 548.38 kcal
  • Bílkoviny 9.75 g
  • Sacharidy 41.13 g
  • Tuky 38.13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Vendula Solovská profile image
Vendula Solovská
22.01.2009 13:50
Asi až na potřetí se mi podařilo "vychytat" tu správnou dobu, jak dlouho čokoládu péct... při 25 minutách na 190° měla čokoláda sice křupavou krustu, ale vnitřek vždycky vytekl... pomohlo 5 minut navíc. Navíc jsem jednotlivé porce dozdobila teplou směsí malin a borůvek (svařené, zahuštěné škrobem) a kysanou smetanou... vynikající zážitek
  profile image
Alena
18.03.2008 16:21
Recept se nachází v příl. č.12/06, str.8
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/12

Prosinec 2006

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.