Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,0 (24x)
8. 11. 2016
Bramborové šišky
Apetit
Bramborové šišky
Apetit


Snadné
< 30 min
4,0 (24x)

Osvojit si recept na bramborové šišky se rozhodně vyplatí. V kuchyni mají skutečně všestranné využití a to jak na sladko, tak také na slano. Perfektně se hodí jako bramborová příloha k masu, která má řadu výhod: mnohem snáz se na talíři krájejí, rychle se uvaří a vypadají velmi dobře. Pro lepší chuť je můžete ještě zlehka osmažit na tuku. Zkuste je!


Nezhasínat obrazovku
6-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 403.33 kcal
  • Bílkoviny 13.33 g
  • Sacharidy 75.5 g
  • Tuky 4.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Chlupaté knedlíky

Komentáře

  profile image
blanka
15.04.2008 13:35
šišky jsou jednoduché,rychléa hlavně výborné.já je uvařila dětem s opraženou strouhankou, cukrem a přelité máslem. vzpomínka na dětství.
  profile image
Alena
13.09.2007 19:02
Recept se nachází v č.12/06, str.64

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/12

Prosinec 2006