Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
2,5 (12x)
25. 1. 2016
Šťouchané brambory s rozmarýnem
Apetit
Šťouchané brambory s rozmarýnem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
2,5 (12x)

Rozmarýn dodá téhle klasické příloze úplně nový a slavnostní rozměr.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 522 kcal
  • Bílkoviny 9.25 g
  • Sacharidy 76.75 g
  • Tuky 17.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Vlasta Lacina, Living Restaurant, z vydání Apetit 2006/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,5/5

Hodnocení receptu

2,5/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
19.12.2007 08:47
Recept se nachází v č.12/06, str.44

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/12

Prosinec 2006

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.