Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,5 (27x)
8. 11. 2016
Švestky ve slanině plněné mandlí
Apetit
Švestky ve slanině plněné mandlí
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,5 (27x)

Švestky ve slanině plněné mandlí – nepříliš obvyklá kombinace ovoce a masa dává jednoduchému předkrmu dokonalý šmrnc. Ať se plněné švestky rozhodnete servírovat na Silvestra nebo jinou slavnostní příležitost, vrhněte se na jejich přípravu ideálně den předem. Aby se v portském víně stihly dostatečně rozležet.


Nezhasínat obrazovku
6-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 6302.5 kcal
  • Bílkoviny 325 g
  • Sacharidy 410 g
  • Tuky 340 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/12

Prosinec 2006

Související články

sušené ovoce

Vitamíny na zimu: Sušené ovoce na svačinu, do koláče i mikulášské nadílky

Sušené ovoce je oblíbené pro svou sladkou (někdy sladko-kyselou) chuť, výživovou hodnotu a dlouhou trvanlivost. Zároveň se jedná o ingredienci, kterou můžete mít v pohotovosti do nejrůznějších pokrmů. Od posypu na kaše, přes sladké pečení, po marocký tažín a jiná dušená jídla. Nebo je při sledování televize můžete vyměnit za brambůrky!