Tahle klasická francouzská lahůdka (domovské právo na ni má Bretaň), které se také říká ptačí mléko, se tradičně podává se žloutkovým vanilkovým krémem, ale čokoládové moře ji učiní ještě mnohem lákavější!
6
Suroviny
6
Na krém
Na sněhové ostrůvky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 538.83 kcal
- Bílkoviny 27.83 g
- Sacharidy 22.33 g
- Tuky 36.83 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/12
Prosinec 2006