Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (5x)
24. 5. 2016
Ostrov v čokoládě
Apetit
Plovoucí ostrovy
Apetit


Snadné
< 60 min
5,0 (5x)

Tahle klasická francouzská lahůdka (domovské právo na ni má Bretaň), které se také říká ptačí mléko, se tradičně podává se žloutkovým vanilkovým krémem, ale čokoládové moře ji učiní ještě mnohem lákavější!


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na krém

Na sněhové ostrůvky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 538.83 kcal
  • Bílkoviny 27.83 g
  • Sacharidy 22.33 g
  • Tuky 36.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/12

Prosinec 2006

Související články

Floating Island

Floating Island: Lehký jako obláček, sladký jako sen

Floating Island, neboli île flottante, patří mezi nejvíce elegantní dezerty francouzské kuchyně. Nadýchaná sněhová pusinka plující na hladině jemného vanilkového krému… zní to povědomě? Ano, možná tento dezert znáte jako ptačí mléko. A i když se dnes objevuje na jídelních lístcích luxusních restaurací, připravit si jej doma není žádná věda.