Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,0 (104x)
24. 5. 2016
Tiramisu do skleničky
Apetit
Tiramisu do skleničky
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,0 (104x)

Toto tiramisu do skleničky je jednoduché a mezi dezerty nemá velkou konkurenci! Jen je třeba použít zaručeně zdravotně nezávadná vejce – neprocházejí totiž tepelnou úpravou. Tradiční italský dezert postupně navrstvěte do šesti skleniček. Cukrářské piškoty, krém z mascarpone a čokoládová poleva v nich krásně vyniknou a vám odpadá starost s úhledným krájením dezertu.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1030.67 kcal
  • Bílkoviny 30.5 g
  • Sacharidy 34.17 g
  • Tuky 85 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(104 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Tiramisu poháry bez vajec

Komentáře

Resul Klara Bilgin
26.05.2016 08:30

Opravdu nejlepší tiramisu jaké jsem kdy dělala! Nemá chybu...

  profile image
bles
07.07.2010 13:02
to je přesně to tiramisu, které jsem hledala. vždycky jsem měla takové tuhé a tohle je opravdu delikatesa. šlehačku jsem dala akorát s rostlinným tukem -creamfain od ramy, takže jsem trošku odlehčila, ale jinak opravdu delikatesa
Renata Smolíková profile image
Renata Smolíková
26.11.2008 13:36
vyzkoušela jsme spousty druhů tiramisu a nikdy mne moc neoslovily až na tohle. Naprosto vynikající spojení všech chutí. Všem vřele doporučuji. Nejlepší je to dělat z domácích vajec. Zkoušela jsem do kávy místo dezertního vína nalít obyčené a přidat celou skořici a cukr, řekla bych že to v téhle kombinaci bylo ještě lepší než s vínem dezertním.
  profile image
xkrzl00
30.01.2010 12:12
myslím že tiramisu je jen jedna. není víc druhů. tiramisu je prostě tiramisu. patří do něj ještě amaretto a rozhodně tam nepatří čokoláda. když se dělá s jahodami nebo s čímkoli, už to není tiramisu ale nepečený dort.
  profile image
Mirka
06.08.2008 07:54
predtým ako som neochutnala toto tiramisu, myslela som si že tiramisu je skutočne len gebuzina, tento recept zmenil moj pohlad, lahodný krém a čokoláda sa len tak rozplývali na jazyku, proste super
  profile image
Lenka
20.07.2008 18:55
Může mi někdo napsat, jak velké jsou porce, když jich je z toho receptu šest? Potřebuji udělat třicet jednoporcových moučníků a nevím, jestli tohle nebude příliš velké. Děkuji.
  profile image
Lidka
24.03.2007 21:12
Nezávadné vejce
  profile image
Editt
21.03.2007 20:16
no ale ja si myslim ze i v domacim chovu najdeme obcas nejake to zkazene vajicko...
  profile image
Anna Gree
21.03.2007 08:39
Zdravim, verim, ze je vysledek opravdu vytecny, ale problem je s temi vejci - kde sehnat opravdu zdravotne nezavadna vejce??? a jak je rozeznat od tech spatnych... :-))
  profile image
maruška
21.03.2007 18:20
mi máme domácí chov.. takže jsou čerstvá a nezávadná zaručeně, ale kde je sehnat jinak by mě taky zajímalo.. možná se obrátit na nějakého známého, který je chová?

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/12

Prosinec 2006

Související články