Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,0 (1x)
18. 7. 2014
Sýr s pršutem a řeřichou
Apetit
Sýr s pršutem a řeřichou
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
3,0 (1x)

Klasický smažený sýr doznal několika změn a dostal vánoční podobu. Když osmažíte kozí sýr, můžete si přičíst deset bodů za chuť. Není to ale podmínkou, zvolit můžete jakýkoli jiný kvalitní plísňový sýr; ozvláštní ho spojení s vláčným pršutem a svěží zelenou řeřichou. Dokonalou tečkou je zálivka, která může nahradit obligátní tatarskou omáčku; podávejte ji zvlášť, aby si každý zakápl podle chuti.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 490 kcal
  • Bílkoviny 41 g
  • Sacharidy 4.5 g
  • Tuky 35 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Oldřich Sahajdák, Ambiente Group, z vydání Apetit 2006/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,0/5

Hodnocení receptu

3,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/12

Prosinec 2006