Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,0 (58x)
24. 5. 2016
Koláč Margot
Apetit
Koláč Margot
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,0 (58x)

Koláč Margot je nadýchaný, jemný a pro svou senzační chuť si už získal celé generace! Vítězí nejen svou jednoduchou přípravou, ale také naprosto bezkonkurenčním spojením známé kokosové tyčinky a lahodného máslového krému. Řezy Margot si vychutnejte k odpolední kávě či čaji.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Poleva

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1464 kcal
  • Bílkoviny 19 g
  • Sacharidy 195 g
  • Tuky 67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(58 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Kefírová buchta s kakaem

Komentáře

  profile image
Nika
02.06.2008 17:20
Výborná, moc sladká není. Někde dávají dokonce 2hrnky cukru.
  profile image
Blanka
27.09.2007 18:02
Na můj vkus příliš sladký. Zvládne ho ale každý začátečník.
  profile image
MIRKA
29.09.2007 01:38
Koláč bol dobrý, trošku suchý, nedávala som krém ale natrela som ho čololádou. Snáď ho ešte treba po upečení natrieť pikatným lekvárom a až potom poliať polevou.
  profile image
Alena
13.09.2007 19:25
Recept se nachází v příl.č.12/06, str.6
  profile image
Pepuska
13.09.2007 10:40
No ja nevim..Nam to chutna s kremem:)))
  profile image
Eliska
09.09.2007 16:10
Dělám odlehčenou verzi krému, a to místo máslového udělám jen šlehačku s kakaem. Je pak víc cítit vůně koláče a ne krému.
  profile image
Hana
07.09.2007 09:49
Místo hutného krému zkuzte rozpustit dvě tyčinky Kaštanů s trochou Iva tuku.
  profile image
Jana
29.08.2007 09:00
Tento koláč jsem pekla a nebyla jsem s ním moc spokojená. Těsto bylo vynikající, ale ten krém se mně zdál být takový hodně máslový a zbytečně ničil chut buchty. Příště to potřu raději pouze čokoldou.
  profile image
Zaneta
28.08.2007 18:01
Namisto smetany davam sojove mleko, je vyborny i tak!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/12

Prosinec 2006