Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,6 (51x)
18. 7. 2014
Rybí polévka


Snadné
< 60 min
3,6 (51x)

Pikantní nálev dodá mlíčí a jikrám neuvěřitelný odpich, a s nimi i celé polévce.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 568.25 kcal
  • Bílkoviny 25 g
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 39.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Dalibor Navrátil, Villa Voyta, z vydání Apetit 2006/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(51 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
05.01.2008 10:00
Recept se nachází v č.12/06, str.37
  profile image
Štika
04.01.2008 17:44
žábry samozřejmě nevadí. Tato pověra má ale pevné kořeny. Zřejmě někde kuchař protrhl žluč a kontaminoval vnitřnosti a svedl to na žábry.
  profile image
Datel
02.01.2008 17:52
Jak může časopis, jehož jediným zaměřením je vaření a jeho obsah by tedy měl mít alespoň standardní úroveň znalostí z tohoto oboru, zaměstnávat v redakci někoho, kdo v receptu na rybí polévku chce z hlav odstraňovat žábry? Dokáže tento "odborník" tuto chytrost podložit nějakým rozumným důkazem?
  profile image
Martina
01.01.2008 18:46
Zkusila jsem "letos" rybí polévku podle tohoto receptu a byla opravdu výborná. Měla jsem i kousek masa, které jsem obrala a udělala z něj knedlíčky (+ prosátá strouhanka, vejce, sušená petrželka, sůl, bílý pepř, muškátový oříšek, špetička prášku do pečiva) a sklidila obrovký úspěch. Měla jen jednu chybu - bylo jí málo. Příští rok si kvůli ní kupuji óbrovský hrnec.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/12

Prosinec 2006

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.