Ořechový základ a na něm hořký kakaový krém přelitý čokoládovou polevou… Opravdu božské pařížské rohlíčky jsou klasický zákusek, který je až překvapivě snadné připravit! Budete-li je péct jako vánoční cukroví, volte menší průměr zdobících špiček, aby výsledné kousky byly menší.
Na asi 50 rohlíčků
Suroviny
Na asi 50 rohlíčků
Na těsto
Na krém
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 9111 kcal
- Bílkoviny 170 g
- Sacharidy 684 g
- Tuky 624 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/12
Prosinec 2006