Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (36x)
8. 10. 2015
Hovězí guláš s červenou řepou
Apetit
Hovězí guláš s červenou řepou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (36x)

Nenápadnému kouzlu červené řepy propadnou i ti, kdo se této zelenině od školky vyhýbali.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 562 kcal
  • Bílkoviny 30.75 g
  • Sacharidy 31.5 g
  • Tuky 26.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Věra Strnadová, z vydání Apetit 2012/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Petra Dvořáková profile image
Petra Dvořáková
18.11.2015 12:56

I když jsem si tak ze začátku nemyslela, jedná se o velice jednoduchý recept a ty chutě jsou prostě nepřekonatelné! stalo se naším oblibeným jídlem a i kolegyně v práci se už přesvědčily a najely na tento skvělý guláš :-)

Jana Kopřivová
20.11.2015 09:42

Jéé, tak to máme radost. :)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/10

Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd