Nenápadnému kouzlu červené řepy propadnou i ti, kdo se této zelenině od školky vyhýbali.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 562 kcal
- Bílkoviny 30.75 g
- Sacharidy 31.5 g
- Tuky 26.25 g
Postup přípravy
Autor: Věra Strnadová, z vydání Apetit 2012/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2012/10
Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd
Komentáře
I když jsem si tak ze začátku nemyslela, jedná se o velice jednoduchý recept a ty chutě jsou prostě nepřekonatelné! stalo se naším oblibeným jídlem a i kolegyně v práci se už přesvědčily a najely na tento skvělý guláš :-)
Jéé, tak to máme radost. :)