Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 25 min
3,9 (21x)
18. 7. 2014
Halušky
Apetit
Halušky
Apetit


Velmi snadné
< 25 min
3,9 (21x)

Halušky s brynzou jsou nesmrtelnou slovenskou klasikou, kterou si hravě můžete připravit i doma. Pro tvorbu halušek existuje speciální pomůcka, cedník ‚haluškár‘. Ale skvělé budou i odkrajované z prkénka! Jednoduché těsto, krémový sýr a vypečená slanina je neodolatelná kombinace.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 570.67 kcal
  • Bílkoviny 30.83 g
  • Sacharidy 66.5 g
  • Tuky 20.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
andule
20.02.2009 16:35
jsou toto opravdu pravé halušky? základní surovinou jsou syrové brambory - viz. diskuze u receptu Pravé slovenské halušky
Andrea Turoková profile image
Andrea Turoková
20.11.2009 10:34
Nie, toto ani nahodou nie su prave halusky, v pravych haluskach MUSIA BYT SUROVE ZEMIAKY (brambory). Apetit je expert na zle recepty na halusky, bud v ceste uvadza uvarene zemiaky, alebo ziadne, popripade ich ochucuje bazalkou.... hroza
Alexandra Manisova profile image
Alexandra Manisova
23.11.2009 07:52
urcite nie su, halusky z muky sa pouzivaju ako priloha alebo do polievky.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007