Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,3 (35x)
30. 11. 2016
Rychlý boršč
Apetit
Rychlý boršč
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,3 (35x)

Zrychlená bezmasá varianta ukrajinské klasiky.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 365.5 kcal
  • Bílkoviny 9.5 g
  • Sacharidy 71.25 g
  • Tuky 3.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Karolina Konečná & Kateřina Švejdová, z vydání Apetit 2009/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/3

Březen 2009

Související články

Polévka z červené řepy

Ty nejlepší večeře z červené řepy

Červenou řepu můžete konzumovat syrovou, vařenou, pečenou i smaženou. Je mnoho způsobů, jak ji připravit. Někteří ji ale nemají pro její zemitou chuť rádi. Možná ji však ještě nekonzumovali správně připravenou. Zkuste těmto odpůrcům připravit některý z vybraných receptů, abyste je přetáhli na naši stranu!