Klasická polévka. Ukrajinský boršč je velmi sytý. Dejte si k němu čerstvý chleba, a už nemusíte vařit další chod.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 534.75 kcal
- Bílkoviny 32.25 g
- Sacharidy 49.5 g
- Tuky 27.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2006/2
Únor 2006
Komentáře
Výborná polévka. Souhlas s předchozími komentáři - vařit se musí v závěrečné fázi minimálně půl hodiny.
Od kdy se dává do boršče jíška? To je nějaká česká odrůda, ani Ukrajinec ani Rus by ji tam nedal. Polévku zahustí pouze zelenina a snetana. Čerstvou červenou řepu je potřeba vařit podstatně déle než ostatní zeleninu, jinak bude jak brok.