Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,0 (445x)
14. 1. 2019
Langoše
Apetit
Langoše
Apetit


Snadné
< 75 min
4,0 (445x)

Typickou dobrotu od stánků s občerstvením si hravě vyrobíte i doma. Domácí langoše chutnají skvěle naslano i nasladko. Někdo dává přednost kečupu, jiný miluje kombinaci jogurtu (nebo zakysané smetany) a česneku. Dejte si záležet na kynutí, bez správně naběhlého těsta nebudou nikdy tak nadýchané.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na dochucení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 490.5 kcal
  • Bílkoviny 20.75 g
  • Sacharidy 86.25 g
  • Tuky 4.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(445 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
zuzana
02.06.2008 08:51
Ahojky.Holky mám recept na Langoše,kt.těsto můžete dát do lednice.Může to tam být i týden a neskazí se.kdykoliv vás popadne chut si udeláte a máte pořád čerství.
  profile image
pavla
05.06.2008 15:03
..no tak šup sem s tím receptem:
  profile image
zuzana
11.06.2008 10:56
já na vás zapoměla.Slibuji že zítra ten recept máte.ted jsem v práci a snad i večer se mi to povede. Děkuji.
  profile image
zuzana
13.06.2008 23:14
1kg polohrubej muky, 500ml mlieka, 250 ml kyslej smetany, 50g kvasnic, 1 kávová lžička /KL/ kryštálového cukru, 1 Kl soda bikarbony, sol Udeláme kvásek z asi 2 dcl vlažného mlieka, cukru a kvasníc. Zmiesime s ostatnými ingrediencemi, vypracujeme cesto, zakryjeme folii a dáme do lednice na 60 min.Cesto vydrží v lednici i týden.
  profile image
janatka
31.05.2008 21:20
je často dělám děti je mají moc rády a do těsta přidávám jednu štředně velkou bramboru.
  profile image
Veronika
12.04.2008 10:50
Sehnat chutné těsto na langoše, které by skutečně chutnalo jako "těsto na lagoše" pro mě byl nadlidský úkol. Ale tenhle recept vážně funguje. Langoše chutnaly přesně tak jak měly. Skvělé!
  profile image
Blanka
27.12.2007 19:17
Nakolko som na sladke, zamilovala som sa do sladkeho variantu: slivkovy lekvar (alebo iny aromaticky) a kysla smotana - cize ako na dolky.... nam, nam... da sa to aj na kupovane, ale nech su bez cesnaku :-)))
  profile image
emilka
11.11.2007 08:34
Dekuju za recept schanela sem ho louho no a ted si konecne s manzelem a synem smlsnem langose !!!!!!!!!!!!!!!
  profile image
Lucka
12.09.2007 17:49
tak tyhlety langoše něměly chybu. byly opravdu vynikající. všem doporučuju je zkusit
  profile image
Alena
03.09.2007 17:40
Recept se nachází v č.10/05, str.63

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/10

Říjen 2005