2007/5
28.06.2014
2007/5
28.06.2014
Obsah vydání
Květen 2007
< 90 min
4,6
Pravá boloňská omáčka
< 30 min
5,0
Rychlá pánev s chřestem a krevetami
< 30 min
4,8
Klasická chřestová polévka
> 60 min
3,9
Bavorské vdolečky
< 15 min
4,3
Krupicová kaše
< 45 min
3,7
Trhanec
> 60 min
4,4
Buchtičky se šodó
< 90 min
4,4
Dukátové buchtičky s krémem
< 60 min
4,2
Horký těstovinový salát
> 60 min
4,7
Chlebíček s rebarborou a ořechy
< 20 min
4,9
Chef's salát
> 60 min
4,0
Cheesecake
> 60 min
2,9
Zmrzlina s rebarborovou omáčkou
< 90 min
4,1
Jahelník
< 10 min
3,7
Rychlý špenát
< 30 min
4,5
Lečo de luxe
< 10 min
4,8
Zavařené solené maso
> 60 min
4,8
Pampeliškový med
< 30 min
3,6
Rychlé nudle s brokolicí a masem
< 45 min
4,7
Kořeněné kuře v jogurtu
< 45 min
4,4
Pstruh na másle
< 45 min
4,1
Nové brambory s máslem a tvarohem s pažitkou
> 120 min
4,6
Klasická hovězí pečeně
> 60 min
4,3
Koláč se žloutkovým krémem
< 30 min
4,8
Zapékané těstoviny po florentsku
< 30 min
5,0
Koláč s červenou cibulí
< 30 min
5,0
Rybí kousky v tex-mex stylu
< 30 min
5,0
Omeleta à la pizza
< 20 min
4,0
Karotkový salát po francouzsku
> 60 min
4,3
Nakládaný losos po švédsku
< 20 min
4,6
Knedlík v sáčku, podávaný se zelím
< 10 min
5,0
Salát s krutony a sýrem
< 20 min
5,0
Žemlové buchty
< 60 min
0,0
Chlazená polévka z oliv
> 60 min
3,9
Svíčková s pečenými knedlíky
> 60 min
4,8
Vepřová panenka na rebarboře
< 30 min
3,4
Kořeněný bulgur s pečenými paprikami
< 30 min
4,0