Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,0 (45x)
18. 7. 2014
Zapékané sýrové chlebíčky
Apetit
Zapékané sýrové chlebíčky
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,0 (45x)

Tyhle snadné ,chlebíčky trochu jinak‘ jsme z čtenářských receptů vybrali proto, že snadno obohatí seznam hbitých, jednoduchých a vtipných večeří. Snězte je ještě za tepla!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 286.25 kcal
  • Bílkoviny 17.5 g
  • Sacharidy 17.25 g
  • Tuky 16.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Kateřina Matlová, z vydání Apetit 2007/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(45 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Ďábelské topinky

Komentáře

  profile image
Martina
07.11.2007 17:40
Klasický recept, mně již pár let známý, je super. Ale dnes jsem na něm malinko zapracovala, do vajíčka jsem přidala trochu smetany, místo obyč sýra jsem dala hermelín a ještě jsem přidala jarní cibulku. Místo veky jsem dala francouzskou bagetku a ještě každý kousek lehce natřela máslem. No prostě, jak my doma říkáme, "vytuněná" klasika.
  profile image
Nikola
07.11.2007 13:15
výborné, ale nic nového, tenhle recept dělávala už moji maminka před 30 lety.
  profile image
Ifka
07.11.2007 10:06
Je to vynikající rychlá večeře i pohoštění, pro změnu někdy přidám kukuřici, nebo směs smíchám se sardinkami v protlaku, a pro labužníky s tvarůžky je to bomba, ovšem i pachová....
  profile image
Alena
07.11.2007 08:12
Recept se nachází v č.5/07, str.78
  profile image
Jana H.
02.11.2007 18:14
Dnes jsem je udělala k večeři a okamžitě se po nich zaprášilo. Byly vynikající.Chutnaly mně, manželovi i dětem. Opravdu skvělá veřeče!
  profile image
Iva
31.10.2007 17:25
sirové, nebo vařené?
  profile image
Galadriel
31.10.2007 19:04
Určitě syrové na spojení směsi ;-)
  profile image
Jarmila
07.11.2007 06:31
Jak může někdo napsat sirove, nemám to čím pochopit.
  profile image
Bohunka
06.08.2008 11:51
sirové= asi ze síry (pro neznalce je to prvek žluté barvy, ale asi se běžně nejí! :-))
  profile image
Filip
15.03.2008 15:27
asi sirove.
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/5

Květen 2007