Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Žemlové buchty
Apetit
Žemlové buchty
Apetit


Snadné
< 20 min
5,0 (5x)

Stálý host pikniků a večírků poslouží i jako druhá příloha k vytření lahodné omáčky.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 571 kcal
  • Bílkoviny 29.5 g
  • Sacharidy 84.75 g
  • Tuky 8.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
15.11.2007 16:12
Recept se nachází v č.5/07, str. 74

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/5

Květen 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.