Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (9x)
18. 7. 2014
Koláč s červenou cibulí
pixabay.com
Koláč s červenou cibulí
pixabay.com


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (9x)

Blesková dobrota speciálně pro ty, kdo dávají přednost vegetariánské stravě.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 583.75 kcal
  • Bílkoviny 11.75 g
  • Sacharidy 44.25 g
  • Tuky 40.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Tyna
14.08.2008 10:02
Koláč jsem pekla již několikrát a byl moc dobrý. Doporučuji :-)
  profile image
Alena
07.11.2007 08:04
Recept se nachází v č.5/07, str.31
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/5

Květen 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.