Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,4 (149x)
27. 7. 2016
Dukátové buchtičky s krémem
Apetit
Dukátové buchtičky s krémem
Apetit


Snadné
< 90 min
4,4 (149x)

Vyzkoušeno! Dukátové buchtičky s krémem jsou jako návrat do dětství. Není možné je nemilovat. Lze je podávat také s řidším vanilkovým pudinkem, ale věřte, že poctivému žloutkovému krému se se pudink nevyrovná. Jestli s ním nemáte žádné zkušenosti, o recept i jeho přípravu se s vámi rádi podělíme.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na žloutkový krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1970.25 kcal
  • Bílkoviny 58.25 g
  • Sacharidy 136.5 g
  • Tuky 125.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(149 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/5

Květen 2007

Související články

Domácí pudink

Jak uvařit poctivý domácí pudink ze žloutků? Není to tak složité, jak se zdá

Pudink je chutný sladký dezert, který milují děti i dospělí. Je výborný jen tak, dětem ho můžete připravit jako svačinku. Dobře poslouží i jako náplň do různých koláčů, závinů, šátečků a buchet. Na trhu najdeme nespočet druhů práškových pudinků různých chutí, které se rozmíchají v mléce a povaří. Zkuste jednou udělat změnu a připravit si svůj domácí pudink. My vás provedeme všemi kroky tak, aby byl výsledek dokonalý.