Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
4,8 (8x)
18. 7. 2014
Zavařené solené maso
Apetit
Zavařené solené maso
Apetit


Snadné
< 10 min
4,8 (8x)

Vepřové z dob, kdy ještě nebyly mrazáky na uchování většího množství masa, natož pak lednice na chatě.


Nezhasínat obrazovku
1 sklenice
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1 sklenice
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1020 kcal
  • Bílkoviny 114 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 72 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Ondřej Fiala, z vydání Apetit 2007/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
07.11.2007 08:09
Recept se nachází v č.5/07, str.78
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/5

Květen 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.