Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
4,7 (7x)
18. 7. 2014
Zavařené solené maso
Apetit
Zavařené solené maso
Apetit


Snadné
< 10 min
4,7 (7x)

Vepřové z dob, kdy ještě nebyly mrazáky na uchování většího množství masa, natož pak lednice na chatě.


Nezhasínat obrazovku
1 sklenice
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1 sklenice
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1020 kcal
  • Bílkoviny 114 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 72 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Ondřej Fiala, z vydání Apetit 2007/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/5

Květen 2007