Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,8 (28x)
24. 7. 2014
Rychlý špenát
Apetit
Rychlý špenát
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
3,8 (28x)

Dušený špenát je notoricky známý, moje maminka ho však dělala trochu jinak, než se píše v kuchařkách.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 142.75 kcal
  • Bílkoviny 8 g
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 6.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Ondřej Fiala, z vydání Apetit 2007/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/5

Květen 2007

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.